Taking too long? Close loading screen.
skip to Main Content
'Ενα εγχείρημα του Impact Hub Athens

Pawsome!

Pawsome – Your Best Friend’s Playground

Από τον Ιούλιο του 2017 το Impact Hub Athens κλήθηκε να διαχειριστεί τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Προσκαλέσαμε ομάδες πολιτών και επιχειρήσεις, να “συγκατοικήσουν” σ’ένα δημόσιο χώρο, τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ώστε αυτή να γίνει και πάλι ένα σημείο συνάντησης, ένα σημείο αναφοράς, για όλους τους Αθηναίους. Όραμά μας είναι η Αγορά να αποτελέσει έναν μηχανισμό κοινωνικής συνοχής, συνεργατικού πνεύματος και συνδημιουργίας σε μια από τις πιο πολυπληθείς, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της Αθήνας. Με βασικούς πυλώνες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και φυσικά την κοινωνική οικονομία σας συστήνουμε τις δράσεις & τα φεστιβάλ που ζωντανεύουν την Αγορά.

Ζώντας καθημερινά τον παλμό της Κυψέλης και του κέντρου της Αθήνας και θέλοντας να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες ευκαιρίες και προτάσεις σχεδιάζουμε και υλοποιούμε events που κάνουν την Δημοτική Αγορά Κυψέλης ένα χώρο πειραματισμού που αλλάζει και μεταμορφώνεται διαρκώς, στήνοντας εμπειρίες για κάθε είδους κοινό.

Έτσι αυτή την φορά στήνουμε μια διήμερη γιορτή αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας. Ακολουθώντας την αύξηση των κατοικιδίων τόσο στην Κυψέλη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, αλλά και την αλλαγή της στάσης των κατοίκων όσον αφορά την φροντίδα και την σύνδεση των ανθρώπων με τα ζώα συντροφιάς, σχεδιάσαμε ένα ξεχωριστό διήμερο με βασικό στόχο την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίησή των αγαπημένων μας συντρόφων.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 51 Pop up Αγορές διαφορετικών θεματικών όπως Φεστιβάλ Βιβλίων, Βινυλίων, Πολυπολιτισμικά Φεστιβάλ, Παιδικά Φεστιβάλ, Pop up Brunchies, Μουσικά Φεστιβάλ και πολλά ακόμη. Στόχος μας είναι μέσα από τις διαφορετικές θεματικές να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Αθήνας και όχι μόνο. Οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 1500 τη μέρα σε κάθε διοργάνωση και η ψηφιακή απήχηση φτάνει τους 100.000 χρήστες ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αναφορές σε 50+ media. 

Το Pawsome είναι μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να φέρει όλη την κοινότητα των ζωόφιλων μαζί για να γιορτάσει την αγάπη της προς τα ζώα και να γίνει ένας ετήσιος θεσμός που θα φιλοξενεί brands, οργανισμούς, οργανώσεις και ιδιοκτήτες μαζί με τα κατοικίδια τους κάτω από την ίδια στέγη.

Το διήμερο 25 & 26 Ιουνίου η Αγορά θα μετατραπεί σε ένα “γατό/σκυλό-τοπο” όπου θα αντηχούν γαβγίσματα και νιαουρίσματα. Κατοικίδια και ιδιοκτήτες, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν, από λιχουδιές και φρέσκες τροφές, μέχρι αξεσουάρ, παιχνίδια και υπηρεσίες grooming και εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, θα παρέχονται tips για την φροντίδα και την εκπαίδευσή τους από ειδικούς αλλά και άλλες ψυχαγωγικές δράσεις που θα τρέχουν καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με ένα σκύλο – οδηγό τυφλών, να φωτογραφηθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο photo booth, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα των “συντρόφων” τους, καθώς και να παρακολουθήσουν ένα show χορού.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα βρουν:

  • Ελληνικά brands εξειδικευμένα στα χειροποίητα γεύματα των τετράποδων φίλων μας.
  • Pet shops & concepts stores με ιδιαίτερα αξεσουάρ, παιχνίδια και ότι αφορά τα κατοικίδια μας.
  • Ρούχα & κοσμήματα για την ανάδειξη του στυλ τους.
  • Grooming για τον καλλωπισμό τους.
  • Photobooth με μοντέλα φυσικά τους μοναδικούς τετράποδους φίλους μας.
  • Φιλοζωικά Σωματεία μαζί με τα αδέσποτα ζώα τους ανοιχτά προς υιοθεσία.

Μαθήματα Χορού, Ανοιχτές Συζητήσεις & Tips Εκπαιδευτών από εξειδικευμένους

Εάν θέλετε να συμμετέχετε με την επιχείρηση ή το project σας σε pop up market event μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Back To Top